Ha a Bács-Kiskun megye környékén keresel Esküvői DJ-t:

Esküvői dj-ként szeretném figyelmetekbe ajánlani szolgáltatásaim:


Esküvői DJ-ként Kecskeméten is szívesen állok a fiatal párok rendelkezésére.

Esküvői dj Kecskemét!

Esküvői dj Kecskemét! Az impozáns, elegáns Granada Hotelbe érkeztünk, Kecskemétre, mint esküvői dj-k  Adrienn és Ádám felkérésének eleget téve. A lagzikban jól bevált forgatókönyv szerint alakult a napunk. A rendezvényterembe való bepakolással és a hang-fénytechnika élesítésével kb két óra alatt végeztünk.

A násznép érkezésekor az ünnepeltek által előre kiválasztott dalra lépett be utolsónak a terembe az ifjú pár. A hangos ováció után mindenki helyet foglalt mi pedig nem túl hangosan vidám welcome zenéket játszottunk a hamarosan kezdődő vacsoráig.  A ceremóniamester humorosan, jó étvágyat kívánva jelezte a vacsora kezdetét, amelyre azonnal reagáltunk és elindítottuk a zeni aláfestésnek szánt halk smooth jazz dalokból álló válogatásunkat.

Már 21 óra is elmúlt, mire kezdetét vette a sokak által várt nyitótánc. Ellie Goulding- Love me like you do dalára kezdte el a pár az előre begyakorolt táncát, amely végére a konferálásunkra is figyelve megjelent a násznép  a táncparketten és egy lendületes zenére kezdetét vette az esküvői buli.

A pár az előzetes zenei vonal megbeszélése során főleg a 90-es évek dalait preferálta, ezért éjfélig a szintén kért mulatós stílus mellet a násznép az Ufo, Mr President, Corona, Dr Alban, Haddaway, Hip Hop Boys, Scooter, Rednex slágereire bulizott. A lagzik többségében a zenefelelős éjfél után már teret ad az aktuális friss zenéknek is, ezért igy tettünk mi is. A főleg fiatalokból álló „ keménymag „ reggelig kitartott és mi a vállalható hajnali 5 órakor befejeztük  a bulit. Viszlát Granada Hotel!, Viszlát Kecskemét!, ha Újra hívtok,akkor szívesen jövünk.

Esküvői Dj – Kecskemét – FORGATÓKÖNYV

Egy Esküvői DJ-nek, oda kell figyelnie arra, hogy mindig modern és korszerű technikával dolgozzon.

Én nagyon odafigyelek erre a technikai háttérre, ezért alábbi hangtechnika és fénytechnika segítségével fogjuk feldobni a lagzitok hangulatát:

Esküvői Dj – Kecskemét – TECHNIKA

Egy Esküvői DJ Kecskemét-on is mindig a legújabb, aktuális slágerekkel szórakoztatja a lagzi vendégeit.

A remek hangulatot az alábbi zenékkel garantálom például egy kecskemét esküvőn :

Esküvői Dj – Kecskemét – REPERTOÁR

Ha szeretnél kicsit jobban megismerni:

Esküvői Dj – Kecskemét – TAMÁSI IMREMiskolc – Népkerti VigadóHajdúszoboszló – Silver MajorMiskolctapolca – Bástya Wellness Hotel