Ha a Balaton környékén keresel Esküvői DJ-t:

Esküvői dj-ként szeretném figyelmetekbe ajánlani szolgáltatásaim:


Esküvői DJ-ként Siófokon is szívesen állok a fiatal párok rendelkezésére.

Esküvői dj Siófok!

Esküvői dj Siófok! Imádjuk a balatoni esküvőket. Jártunk már többek között a Hotel Móló, Balaton Hotel és a jelenlegi szeptemberi aktuális esküvői helyszínünkön a Hotel Yact Clubban.

Ádám és Zsófi lagzijára érkeztünk Siófokra, mint esküvői dj-k. A szertartás hangosítása a csodálatos siófoki vitorlás kikötőben volt, Erre a párok által közkedvelt helyre rögtön az érkezésünkkor felállítottuk az anyakönyvezetőnek a ceremónia levezényléséhez a hangtechnikát, majd a másik felszerelést beélesítettük a Hotel Yact Club hangulatos rendezvénytermébe.

A ceremónia után, kezdetét vette a vacsora, amely alatt halk aláfestő smooth jazz zenéket választottunk, majd a ceremóniamester hívószavára az ifjúpár nyitótánca következett, amely elhangzása után bevontuk a násznépet az össztáncba és kezdetét vette az éjfélig főleg retro, mulatós, latin zenékkel fűszerezett  esküvői buli.

Éjfél után már a friss zenéké volt a főszerep a násznép különösen imádta a funky stílust Egy remek zenei blokkban játszottuk többek között Justin Timberlake, Pharell Williams, Bruno Mars, Sia slágereit. A násznép jól bírta a tempót és hajnali 5-kor halkítottuk le a zenét. A felszerelés bontásakor a buli sikerén feldobódva jóleső fáradsággal állapítottuk meg, hogy sajnos újra csak elmúlt egy balatoni nyár!

Esküvői Dj – Siófok – FORGATÓKÖNYV

Egy Esküvői DJ-nek, oda kell figyelnie arra, hogy mindig modern és korszerű technikával dolgozzon.

Én nagyon odafigyelek erre a technikai háttérre, ezért alábbi hangtechnika és fénytechnika segítségével fogjuk feldobni a lagzitok hangulatát:

Esküvői Dj – Siófok – TECHNIKA

Egy Esküvői DJ Siófok-on is mindig a legújabb, aktuális slágerekkel szórakoztatja a lagzi vendégeit.

A remek hangulatot az alábbi zenékkel garantálom például egy siófoki esküvőn :

Esküvői Dj – Siófok – REPERTOÁR

Ha szeretnél kicsit jobban megismerni:

Esküvői Dj – Siófok – TAMÁSI IMRESiófok – Hotel AzúrMiskolc – Népkerti VigadóHajdúszoboszló – Silver MajorMiskolctapolca – Bástya Wellness Hotel